CMP – outdoor partner

CMP je oduvijek bio spoj tehnološkog sadržaja i talijanskog stila, a danas je jedan od vodećih brandova u svijetu sportske odjeće.

“REZERVIRANO VRIJEME” označava početnu točku svakog našeg projekta. Tvrdnja koja prenosi pažnju i važnost koju dajemo svakom trenutku slobodnog vremena posvećenog našim strastima, susretu s prirodom, pokretu na otvorenom u svim njegovim izrazima.

Cijelo vrijeme radimo ono što najviše volimo. Sami ili s prijateljima i obitelji, u naporu teškog treninga kao i u zadovoljstvu opuštajućeg izleta s prijateljima. Uvijek je trenutak da živimo našu strast, otkrivamo nove emocije, sanjamo nove avanture i nove izazove. Nema više dragocijenijeg vremena od onoga koje smo posvetili sebi. Sve se to pretvara u kolekcije odjeće, obuće i pribora koji su idealni za najrazličitije aktivnosti, vremenske uvjete, i doba dana.

Unlimitech seriju karakteriziraju visokoučinkoviti materijali i najsuvremenije tehnologije primjenjene kod odjeće namjenjene za sve outdoor aktivnosti. Iz kolekcije izdvajamo:

Sportske muške hlačice 2u1
Ultralagane Carvico 155g/m2 dvodjelne hlačice za prozračnim segmentima i džepom na stražnjoj strani namjenjene trail trčanju, trekingu i planinarenju.

Sportske muške hlačice Action
Poluduge rastezljive hlačice izrađene od Dry materijala sa funkcijom odvlaživanja prilikom aktivnosti za bolju regulaciju temperature i zadržavanje kože suhom.

Ženska haljinica sa podhlačama
Sportka haljinica izrađena od brzosušećeg rastezljivog materijala sa antistatičkim i antibakterijskim sastavom namjenjena trail i cestovnom trčanju.

Flower Top sportska majica
Kvalitetna dvodijelna ergonomska izrada i atraktivan dizajn sa reflektirajućim detaljima osnovne su značajke ove majice izrađene od antistatičkih i brzosušećih materijala.

Alps Logo Outdoor majica
Tehnologija drirelease pruža 4x bolje odvlaživanje te u suradnji sa UPF40 i antibakterijskom zaštitom predstavlja ovaj model kao idealni izbor za dugotrajne proljetno ljetne outdoor aktivnosti za predstojeće tople dane.

Izvor:
https://keindl-sport.hr/blog/predstavljamo-cmp-outdoor-partner-vase-rezervirano-vrijeme-112/